Uudet seinäpinnat tapetoimalla

Valitse vapaasti tuhansista tapettivaihtoehdoista, me hoidamme hankinnat ja tapetoimisen

Seinät saavat helposti ja kustannustehokkaasti uutta ilmettä uusilla tapeteilla. Poistamme vanhat tapetit alta ja käytämme rautaista ammattitaitoamme asentaessamme uudet tapetit. Otamme huomioon kuviokohdistukset, talon seinien mahdolliset heitot ja voimme asentaa seinähyllyt työn päätteeksi.

Tapettien kuviot ja värit eivät ole ainoita missä voit valita, vaan myös käytettävä materiaali on nykyään monipuolista. Esimerkiksi kestävä kuitutapetti on hieman kalliimpaa kuin normaalisti käytetty paperitapetti, mutta muutaman euron lisähinnalla saat kestävämmät, pestävät tapetit jotka eivät repeä yhtä helposti kuin paperitapetti. Kuitutapetin asentaminen on myös nopeampaa kuin paperitapetin, jolloin työn hinnassa tuntiveloituksella säästät rahaa! On myös olemassa vinyylitapetteja, joissa on rosoinen pinta ja pohja on joko paperitapettimaista tai kuitupohjaista.

Valitse mieleisesi, tai pyydä meitä suosittelemaan sinulle juuri oikeat tapetit! Tapetoimme seinäsi nopeasti, vaivattomasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!