Uudet seinäpinnat tapetoimalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valitse vapaasti tuhansista tapettivaihtoehdoista, me hoidamme hankinnat ja tapetoimisen!


Seinät saavat helposti ja kustannustehokkaasti uutta ilmettä tuoreilla tapeteilla. Poistamme vanhat tapetit alta ja käytämme rautaista ammattitaitoamme asentaessamme uudet tapetit. Otamme huomioon kuviokohdistukset, talon seinien mahdolliset heitot ja voimme asentaa seinähyllyt työn päätteeksi. Tapettien kuviot ja värit eivät ole ainoita, joista voit valita mieleisesi, vaan myös käytettävä materiaali on nykyään monipuolista. Esimerkiksi kestävä kuitutapetti on hieman kalliimpaa kuin normaalisti käytetty paperitapetti, mutta

muutaman euron lisähinnalla saat kestävämmät, pestävät tapetit, jotka eivät repeä yhtä helposti kuin paperitapetit. Kuitutapetin asentaminen on myös nopeampaa kuin paperitapetin, jolloin säästät rahaa työn hinnassa tuntiveloituksella! On myös olemassa vinyylitapetteja, joissa on rosoinen pinta ja jonka pohja on joko paperitapettimaista tai kuitupohjaista.


Valitse mieleisesi tai pyydä meitä suosittelemaan tilaasi sopivat tapetit! Tapetoimme seinäsi nopeasti, vaivattomasti ja kilpailukykyisillä hinnoilla.